CBK Contul tau
ASIGURARI CREDITE COLABORARE CLIENTI CONTACT Casa de Oaspeti CBK-Asistenti
 Solicitare in curs. Dureaza cateva secunde ...
×

×


Lasa profesionisti sa te ajute

CBK - Consilium Broker de Asigurare este o societate de intermediere in asigurari, infiintata in anul 2008, autorizata ca broker de asigurare in conditiile Legii nr. 32/2000 (privind societatile de asigurare si supravegherea asigurarilor) si supravegheata de catre Autoritatea de Supraveghere a Asigurarilor (www.asfromania.ro) prin Decizia 847/15-09-2008 avand numarul de inregistrare in registrul brokerilor RBK512.

In toti acesti ani ne-am creat un renume pe piata asigurarilor din Romania, iar dorinta noastra de a ajunge in fruntea intermediarilor in asigurari si-a spus cuvantul.
Echipa noastra are o experienta vasta in acest domeniu si isi propune sa vina in intampinarea clientilor cu oferte de servicii complete si combinate, construite dupa necesitatea fiecaruia si care sa poata satisface orice dorinta.descopera-ne

PRODUSE
SERVICII

Solutii complete

CBK ofera solutii complete de asigurare pentru a-si proteja clientii impotriva riscurilor care i-ar putea afecta. Cu entuziasm, dedicare si pasiune dezvoltam pentru clientii nostri produse si servicii personalizate si inovatoare. Echipa noastra este formata din profesionisti specializati in consultanta si intermediarea in asigurari. Avem vocatia de a fi specialisti in domenii specifice ale pietei pentru ca, astfel, sa putem atinge cel mai inalt nivel de calitate in serviciile oferite de catre noi.

pentru tine si familia ta

Siguranta si nevoile tale si ale familiei sunt o preocupare zilnica. Sunt la fel de importante si pentru noi si iti oferim solutii pentru provocarile intampinate zi de zi. Iti prezentam mai jos cateva tipuri de asigurari care acopera riscurile la care sunt expuse atat bunurile cat si siguranta ta si a familiei.

Asigurarea de Locuinta si bunuri

Ti-ai construit cuibul tau cu drag si mult efort si acum este locul in care te simti cel mai bine. Pentru a-ti pastra zambetul pe buze chiar si atunci cand apare o situatie neplacuta, asigura-te ca altcineva se va ocupa de aceste situatii.

Asigurarea Auto

Cu autovehiculul tau probabil ca iti desfasori o mare parte din activitatile zilnice. Ai grija de el si asigura-l cum se cuvine. In cazul unui eveniment rutier iti ofera protectie si sprijin in refacerea rapida a autovehiculului prin asigurare CASCO si RCA.

Asigurarea de Vacante si Calatorii

Ai nevoie sa te simti cat mai linistit si relaxat in vacanta pe care o astepti de atata timp!.Dar nu e nevoie de un uragan sau de un urs Grizzly ca sa-ti strice concediul. Chiar si o indigestie iti poate da batai de cap si cheltuieli medicale in plus

Asigurarea STORNO de calatorie

O asigurare storno este o investitie relativ mica, dar foarte folositoare, in protejarea pachetului turistic achizitionat, atât inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cât si dupa plecare, in cazul in care o situatie neprevazuta va obliga sa va intrerupeti vacanta. O Asigurare Storno acopera penalitatile datorate de asigurat agentiei de turism, atunci când turistul nu mai poate calatori din anumite motive, specificate clar in conditiile politei. Practic, atunci când clientul cumpara un pachet de la o agentie de turism, incheie un contract cu aceasta, in care, printre altele, sunt prevazute si penalitati pentru cazul in care turistul anuleaza rezervarea. Penalitatile variaza in functie de data la care survine anularea si pot ajunge pâna la 100% din pretul pachetului, daca anularea are loc cu foarte putin timp inainte de plecare (ex: 3 zile).

Asigurarea de Accidente a persoanelor

Accidentele se pot intampla oricui, inclusiv tie. Iar de cele mai multe ori acestea te gasesc nepregatit financiar.Prin asigurarea de accidente de persoane, ai suportul financiar necesar in cazul unor evenimente nefericite cum ar fi decesul sau invaliditate permanenta (totala sau partiala) din accident.

Asigurarea de Sanatate

Poate alergi in parc. Sau doar la tenis, pe consola. Poate mananci vegan. Sau iti place salata doar intr-un burger.Poate esti mai calm decat Sfinxul din Bucegi. Sau ai atata energie incat incarci telefonul cand vorbesti.Indiferent unde te regasesti, nu ai facut suficient pentru sanatatea ta. O solutie completa inseamna preventie + diagnostic + tratament.

Asigurarea de Viata

Esti plin de viata si te bucuri de tot ce iti ofera ea. Alaturi de familie, iti faci planuri de viitor si traiesti fiecare clipa la intensitate maxima. Insa o situatie neprevazuta poate umbri micul vostru paradis, iar tu si cei dragi veti avea nevoie de siguranta si linistea necesara realizarii acestor planuri. Poti economisi suma de bani necesara pentru a-ti indeplini visele si totodata, poti oferi familiei tale un viitor financiar decent, indiferent de circumstanta. Iar daca vrei sa economisesti si pentru cei mici, iti punem la dispozitie asigurarea de viata cu economisire pentru copii.

pentru afacerea ta

Noi stim ca afacerea ta iti ofera siguranta zilei de maine. Ai investit munca si resurse in afacerea ta, de aceea trebuie sa fiti prevazator pentru situatiile neplacute. Sa fii profesionist inseamna sa nu lasi nimic la mana norocului.
Iti prezentam mai jos cateva tipuri de asigurari care acopera riscurile la care este expusa compania ta.

Asigurarea Auto

Orice companie detine cel putin un autovehicul care sprijina desfasurarea activitatilor zilnice, avarierea acestuia afectand buna desfasurare a afacerii. Cu atat mai mult daca afacerea ta include frecvent transportul de bunuri sau de persoane, iar autovehiculele din parcul auto sunt avariate. Cu asigurarile auto, in cazul in care apare un incident in trafic, parcul de masini este protejat si afacerea ta este in siguranta.

Asigurarea de Cladiri si bunuri

Asigurarile de cladiri si bunuri au ca scop protectia bunurilor si imobilelor pe care compania ta le detine. Astfel vei avea certitudinea ca, indiferent de riscurile la care sunt expuse imobilele sau bunurile necesare in desfasurarea activitatii, vei depasi mai usor eventualele probleme, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al timpului necesar remedierii daunelor.

Asigurarea Masinilor si utilajelor

Asigurarea pentru avariile accidentale iti este utila pentru a te asigura ca, pe tot parcursul activitatii pe care o desfasoara compania ta sau compania pe care o reprezinti, vei rezolva mai eficient problemele generate de defectiuni aparute la aparatura sau masinile pe care le utilizezi.

Asigurarea Echipamentelor electronice

Asigurarea echipamentelor electronice iti este utila pentru ca, alaturi de masinile si utilajele din companie, echipamentele electronice pot reprezenta principalul mijloc prin care iti desfasori activitatea, motiv pentru care este foarte important sa te asiguri ca nu te vor lasa la greu.

Asigurari Agricole

Un an poate fi mai bun iar altul mai slab. Pentru ca tu sa uiti de griji, iti oferim protectie pentru culturi, utilaje sau animale

Asigurarea Business Interruption

Asigurarea de Business Interruption urmeaza intotdeauna o asigurare a proprietatii pentru incendiu si alte riscuri, avarii accidentale sau daune la echipamente electronice, urmand sa despagubeasca pierderile aferente activitatii operationale (de exploatare) suferite de Asigurat ca urmare a intreruperii activitatii din cauza unei daune materiale prin producerea unui risc asigurat.

Asigurarea de Beneficii angajati

Programele de beneficii pentru angajati reprezinta solutii pentru atractia si retentia profesionistilor. Asigurarile de sanatate, de viata si de accidente reprezinta componente esentiale ale programului de fidelizare, care se pot adapta bugetului disponibil, dar care sa fie in concordanta cu asteptarile angajatilor.

Asiguirarea Producatorilor si Prestatorilor de Servicii

Derularea unei afaceri implica pentru tine multa responsabilitate. Chiar daca iti desfasori activitatea cu cea mai mare grija si furnizezi produse si servicii de cea mai buna calitate, totusi se poate intampla un eveniment neprevazut. In cazul in care un produs provoca ranirea unei persoane sau pagube la bunuri, ai putea fi obligat sa platesti despagubiri.

Asigurarea de Garantii si buna executie

Asigurarea de garantii este o forma de asigurare care aduce completare asigurarii lucrarilor de constructii-montaj si tuturor companiilor din sectorul public/privat care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei, in special celor care participa la proceduri de achizitie publica.
MAGAZIN
ONLINE

#online e mereu deschis

Oricand ai nevoie, chiar si de pe telefon
www.UrgentAsig.ro | www.eMagRCA.ro | www.RO-Asig.ro | www.FastAsig.ro | www.Asigura-Mures.ro
| | |
www.UrgentAsig.ro
| | |
www.eMagRCA.ro
| | |
www.FastAsig.ro
| | |
www.RO-ASig.ro
| | |
www.Asigura.Online
| | |www.UrgentAsig.ro
www.eMagRCA.ro
www.RO-Asig.ro
www.FastAsig.ro
www.Asigura.Online
COLABORARE
CBK

Inroleaza-te in echipa de profesionisti

Daca iti doresti mai mult de la viata ta profesionala si nu mai vrei sa ai de-a face in fiecare zi cu sefi absurzi si birouri gri, ai acum sansa de a lucra cu o companie care iti respecta si incurajeaza propria personalitate. Vino alaturi de CBK si vei uita toate prejudecatile ... simte-te liber. Daca responsabilitatile de mai jos ti se par provocatoare, daca tu crezi in abilitatile tale chiar daca experienta nu e punctul tau forte, nu ezita sa aplici!

CBK-Team


Devenind Consultant Financiar, vei avea oportunitatea de a te bucura de independenta financiara, satisfactii profesionale si prestigiu, deoarece oferi clientilor servicii de valoare, siguranta si sprijin financiar in momente dificile.descopera-ne

CBK-Force


Nu este nevoie sa vii sa muncesti intr-un loc anume, poti sa faci asigurari de oricunde, de acasa, de la birou sau de oriunde te simti binedescopera-ne

CBK-Maxima


Oportunitatea de a conduce si dezvolta propria afaceredescopera-ne

ATENTIE!

Noua legislatie privind distributia asigurarilor - IDD, care il are in centrul atentiei pe consumator, vine cu o serie de provocari pentru jucatorii pietei, printre care se numara cresterea gradului de profesionalism, fiind impuse noi conditii in ceea ce priveste pregatirea profesionala a intermediarilor de asigurari.

Testeaza-ti cunostintele

Termene si conditii | Protectia Consumatorilor
Registru Asistentilor CBK | Registru Petiti