Acasa
Despre noi Colaborare Autorizare ASF Suport clienti Produsele/Serviciile noastre
CBK-Maxima

Ne bagam agenti de asigurari?

Cum ar fi sa lucrezi cateva zeci de minute si sa castigi mai mult decat un salariu decent? Fain, asa-i?

 De multe ori m-am aflat in cautarea jobului “perfect”, crezand ca terminarea unei scoli imi va oferi imediat o multime de oportunitati, insa nu a fost chiar asa. ... citeste toata povestea mea
Economia romaneasca trece, inca, printr-o perioada dificila, iar pe piata locurilor de munca, abia anul acesta au fost alocate mai multe posturi. Neavand nici un fel de experienta profesionala (decat practica din timpul scoli), perspectivele mele in ceea ce priveau gasirea unui job erau destul de limitate.
 Acum vreo 2 ani incercam si eu treaba asta cu asigurarile. Nu mi-a iesit. Faptul ca eu nu eram/sunt convins ca trebuie sa-mi fac asigurare s-a reflectat in puterea mea de convingere asupra oamenilor carora indrazneam sa le propun ceva. Totul s-a sfarsit cand am mers la o doamna foarte bogata care mi-a zis: ooo dar nu veni cu de astea la mine. Cu astea trebuie sa mergi la oamenii cu bani, nu la mine. Mi-a cazut fata. Atunci am zis gata, nu mai fac treaba asta. Oricum nu era jobul principal.
 Acum doua saptamani, un prieten ma anunta ca se baga iarasi. E cel mai bun prieten al meu, un tip cu care am incercat si acum 2 ani ( ... treaba cu asigurarile). Dupa o cautare pe Google reusesc sa va dau si numele firmei: CBK. Imi zice el foarte entuziasmat ca poti face multi bani, ca nu e foarte greu, ca cineva castiga 40 de milioane pe luna, acea persoana traind la sat, etc.
 Eram convins ca nu va reusi, ca se va lasa dupa cateva saptamani. Acum parca nu mai sunt asa convins. De ce? Pentru ca sambata si duminica, el impreuna cu doamna responsabila cu datul din papagal si cu prezentarea produselor, au reusit sa faca 3 asigurari. El a gasit oamenii, ea a venit cu pixul si foile. Doua de viata, una de non-viata. Milioanele vin cam asa: 4 milioane pe fiecare dintre cele doua de viata(+ alte 3 milioane de fiecare data cand ala isi plateste asigurarea, adica semestrial, anual) + bonus 100 de euro pentru cea de non-viata (o amarata asigurare de casa). Si uite asa, bunul meu prieten si partener de biliard a facut in weekendul trecut 12 milioane numa’ bune de stricat.
 Acum ce sa cred, ca cei care mi se plang ca nu se castiga din asa ceva nu se pricep? Oare aia care nu reusesc sa faca asigurari nu au produse ok, care sa atraga clientul? Bine, pot sa pun succesul prietenului meu si pe baza norocului, dar cat noroc sa ai ca dupa doar 2 saptamani si putin interes sa faci 12 milioane? Care sa fie adevarul?

CBK, Consilium Broker de Asigurare, societate autorizata de ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara) ca broker de asigurare, isi dezvolta reteaua de unitati prin atragerea de colaboratori in toate judetele tarii.
Portofoliul CBK este alcatuit din asigurari auto, asigurari de bunuri, asigurari property, asigurari de viata si medicale pentru angajati, asigurari de intrerupere a afacerii si asigurari CAR/EAR. Compania noastra are parteneriate cu toate sociatatile de asigurare.

INCEARCA SI TU !   Hai in fata !

Pentru a veni in sprijinul colegilor nostri, in acesata perioada, CBK le pune la dispozitie gratuit, site-uri online de intermediere in asigurari, full optimizate pentru comert electronic
Tot ce trebuie sa faci tu este sa-ti cumperi domeniul (intre 6 - 20 euro/an) unde vrei sa ai magazinul virtual, de restul ne ocupam noi!
CBK-Maxima site online gratis
CBK-Maxima se muta in online,
iata cateva dintre site-urile colegilor nostri
www.asiguraribc.ro
www.maxasig.ro
www.rcaasigurari.ro
www.fastasig.ro
www.stilasigurari.ro
www.asigurari-mures.ro
www.urgentasig.ro
... si multe altele

Iti garantam cel mai profesional sistem de cariera, iar pentru implicarea ta te recompensam pe masura.

CBK-Team Odata ajuns la CBK, ai sansa sa lucrezi in diferite departamente ale companiei. Alege ce ti se potriveste!
CBK-Force Nu este nevoie sa vii sa muncesti intr-un loc anume, poti sa faci asigurari de oricunde, de acasa, de la birou sau de oriunde te simti bine
CBK-Maxima Oportunitatea de a conduce si dezvolta propria afacere

NU EZITA, Contacteaza-ne !

Persoana de contact: Cristiana Morar
Functia: director dezvoltare
Email:director.dezvoltare@cbk.ro
Telefon: 0774030201
Garantez confidentialitatea !

Politica de anulare si renuntare la cumparare | Termene si conditii | Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal
Protectia Consumatorilor | Registru Asistentilor CBK | Registru Petiti