CBK Contul tau
ASIGURARI CREDITE COLABORARE CLIENTI CONTACT Casa de Oaspeti CBK-Asistenti
 Solicitare in curs. Dureaza cateva secunde ...
×

×


Lasa profesionisti sa te ajute

CBK - Consilium Broker de Credite, intermediar de credite autorizata de ANPC in calitate de franciza a Kiwi Finance SRL care vine cu o vechime de peste 15 ani in piata de credite, si numarul 1 in topul vanzarilor de credite din ultimii ani.

Partener Kiwi Finance
KIWI Finance

Motto-ul nostru este: Bancile iti spun ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru un credit. Noi gasim banca ce indeplineste conditiile tale!
Echipa CBK isi asuma responsabilitatea pentru buna intelegere a produselor bancare pe care le intermediaza pentru clientii sai realizand toate aceste servicii si actiuni esentialmente gratuit.descopera-ne

CREDITE
FINANTARI

Salut, daca ai nevoie de un credit sau o finantare ai venit unde trebuie

Teoretic, stii ca bifezi toate criteriile pentru a obtine un credit.
Practic, acum incep bataile de cap.
Pricepi limba bancilor? Te descurci intre sapte oferte pline de asteriscuri, termeni si conditii? Si pâna la urma care e creditul cel mai avantajos pentru tine? Ca la Banca X nu e ca la Banca Y, si la amândoua bancile procesul nu pare chiar prietenos. Iar daca te misti mai lent, poate iti expira antecontractul. Si adio, avans.
De aceea e mai bine sa iti iei creditul prin noi. De ce sa-ti pierzi tu orele prin banci in loc sa ne lasi pe noi sa alergam pentru tine? Mai mult, experienta noastra ne ajuta sa-ti gasim conditiile cele mai bune pentru situatia ta concreta. Cunoastem bine bancile, deci câteodata putem sa-ti negociem niste termeni mai buni fata de oferta lor standard. Cât te costa viteza noastra? Nimic. Zero. Pentru ca noi ne facem banii de la banci, nu din comisioane cerute clientilor.
Pe scurt noi ne agitam si tu iei rapid banii. Toti banii.

pentru tine si familia ta

Fiecare destin este diferit asa cum fiecare dintre noi suntem diferiti. Credem ca fiecare plan, idee sau viziune merita o solutie viabila. Si un partener care sa creada in tine. De aceea te insotim pe parcursul oricarui demers financiar, oferindu-ti asistenta si consultanta de specialitate.

Credit de Nevoi personale

Creditul pentru nevoi personale este una din cele mai bune solutii de finantare existente pe piata financiar-bancara din România. Când facem referire la creditul de nevoi personale, vorbim de creditul cel mai accesibil, exact acel tip de credit care, din punct de vedere timp si documente, implica un minim efort pentru a-l obtine, comparativ cu creditele ipotecare. Creditele de nevoi personale sau de consum, cum mai sunt denumite, iti permit sa rezolvi aproape orice fel de problema sau necesitate. Nevoi personale, visuri sau dorinte, toate pot fi indeplinite cu succes datorita acestui credit. Împreuna alegem solutia de finantare potrivita dorintelor tale, iar tu le transformi in realizari.

Simulator Credit de nevoi personale

de cati bani ai nevoie?

LEI

pe ce perioada?

Luni
Rata lunara: - lei

Credit ipotecar

Pentru ca visurile nu se amâna, ele se indeplinesc, poti utiliza acesti tip de credit pentru achizitia unuia sau mai multor imobile, care pot fi: apartamente in blocuri, case de locuit, case de vacanta, terenuri, dar il poti solicita si pentru renovari sau extinderi ale imobilelor. Oferta este foarte variata, dar este facuta dupa asemanarea portofoliilor bancilor cu precadere, motiv pentru care gasirea unui credit ipotecar care sa vina „ca turnat” cade in sarcina profesionistilor. CBK lucreaza pentru tine GRATUIT si se asigura ca varianta de creditare aleasa este cea benefica tie.

Simulator Credit ipotecar

de cati bani ai nevoie?

LEI

pe ce perioada?

Luni
Rata lunara: - lei

Carduri de credit

Cardul de credit este o linie de credit permanenta care iti ofera acces la o anumita suma de bani pentru a-ti satisface o nevoie sau o necesitate, de ordin personal sau profesional. Principalul avantaj al unui card de credit este ca poti avea oricând la dispozitie bani care insumeaza salariul net declarat pe cel putin 3 luni. Cu alte cuvinte, mai multi bani, acum, aici. Acesti bani iti sunt accesibili fara sa mai fii nevoit sa aştepti trecerea timpului şi strângerea curelei pentru a face o anumita achizitie, pentru a pleca in excursia pe care ti-o doreşti de multa vreme sau pentru a-ti schimba laptopul.

Credit de Re-Finantare

Un credit eficient trebuie sa iti aduca oportunitati sa iti transformi planurile in realitate, liniste si siguranta luna de luna pentru ca stii la ce sa te astepti de la rata si cat mai putine surprize neprevazute. Daca ai incercat la un moment dat sa prinzi mai multi iepuri dintr-un foc si ai ajuns sa ai mai multe credite in si mai multe locuri, nu-i nimic, Re-Finanteaza-le ... merita

pentru afacerea ta

Daca activitatea curenta a firmei tale sau planurile tale de dezvoltare au nevoie de finantare, iti punem la dispozitie o gama larga de produse de creditare potrivite afacerii tale. Fie ca ai planificata investitia intr-un sediu nou, fie ca vrei sa achizitionezi echipamente de productie sau activitatea curenta are un necesar crescut de lichiditati, echipa de consultanti CBK este pregatita sa iti ofere cele mai competente sfaturi pentru atingerea obiectivelor tale.

Credite de investitii

Creditul de investitii este destinat exclusiv IMM-urilor si corporatiilor si reprezinta posibilitatea de a achizitiona immobile (cladiri, terenuri, utilaje, echipamente) in vederea dezvoltarii si extinderii companiei. Suma maxima acordata este in functie de cifra de afaceri, profit, domeniul de activitate si de valoarea investitiei. Banii au o destinatie exacta si sunt utilizati de catre societate doar in scopul achizitionarii imobilului dorit.

Linii de credit si overdraft

Linia de credit este un instrument de creditare ce reprezinta posibilitatea finantarii activitatii curente a companiei, acoperirea nevoii de finantare permanenta a capitalului de lucru din finantarea acordata de banci. Suma acordata de banca poate reprezenta un anumit procent din cifra de afaceri a companiei, existând posibilitatea solicitarii de garantii suplimentare in functie de valoarea solicitata. Venim in sprijinul clientilor nostri cu raspunsuri prompte in vederea accesarii si contractarii unui credit bancar adaptat cerintelor fiecaruia, in functie de indicatorii financiari ai companiei si a nevoii de finantare.

Credit de Re-Finantare

Un credit eficient trebuie sa iti aduca oportunitati sa iti transformi planurile in realitate, liniste si siguranta luna de luna pentru ca stii la ce sa te astepti de la rata si cat mai putine surprize neprevazute. Daca ai incercat la un moment dat sa prinzi mai multi iepuri dintr-un foc si ai ajuns sa ai mai multe credite in si mai multe locuri, nu-i nimic, Re-Finanteaza-le ... merita

Re
Finantari

Un credit eficient trebuie sa iti aduca oportunitati sa iti transformi planurile in realitate, liniste si siguranta luna de luna pentru ca stii la ce sa te astepti de la rata si cat mai putine surprize neprevazute.
Daca ai incercat la un moment dat sa prinzi mai multi iepuri dintr-un foc si ai ajuns sa ai mai multe credite in si mai multe locuri, nu-i nimic, Re-Finanteaza-le ... merita

... si nu numai atat, experienta echipei de peste 15 ani ne ajuta sa intelegem

COLABORARE
CBK

Inroleaza-te in echipa de profesionisti

Daca iti doresti mai mult de la viata ta profesionala si nu mai vrei sa ai de-a face in fiecare zi cu sefi absurzi si birouri gri, ai acum sansa de a lucra cu o companie care iti respecta si incurajeaza propria personalitate. Vino alaturi de CBK si vei uita toate prejudecatile ... simte-te liber. Daca responsabilitatile de mai jos ti se par provocatoare, daca tu crezi in abilitatile tale chiar daca experienta nu e punctul tau forte, nu ezita sa aplici!

CBK-Team


Devenind Consultant Financiar, vei avea oportunitatea de a te bucura de independenta financiara, satisfactii profesionale si prestigiu, deoarece oferi clientilor servicii de valoare, siguranta si sprijin financiar in momente dificile.descopera-ne

CBK-Force


Nu este nevoie sa vii sa muncesti intr-un loc anume, poti sa faci asigurari de oricunde, de acasa, de la birou sau de oriunde te simti binedescopera-ne

CBK-Maxima


Oportunitatea de a conduce si dezvolta propria afaceredescopera-ne

Powered by CBK.ro | termeni si conditii utilizare site